סל ירקות אורגניים 12.04.21
תכולת הסל של:
יום שני - 12.04.21בסל המשפחתי - 115 ש"ח (מנוי 110 ש"ח):
מלפפון, עגבניה, גזר, תפוח אדמה, סלק גדול, לימון, כרישה, שום טרי, פטרוזיליה, כוסברה, תרד, וחסה ערבית.בסל הרגיל - 95 ש"ח (מנוי 90 ש"ח):
ללא מלפפון ותפוח אדמה. כמות מופחתת של גזר ועגבניה.ימים וקווי חלוקה
יום שני:
קו חיפה - שכונות הכרמל, רמת הכרמל ורמת נווה שאנן
קו תבור - ישובי גליל תחתון
קו עמק יזרעאל המערבי - טבעון והסביבה
קו גליל - ישובי צפת, אמירים, ראש פינה והסביבהיום שלישי:
קו פרדס חנה כרכור - מזרע, עפולה, פרדס חנה כרכור וחריש
קו רמת הגולן - מהמרכז צפונה
קו עמק החולה - לאורך כביש 90 והעמק
קו עמק יזרעאל המזרחי - מגדל העמק, נצרת, רמת ישי והסביבהיום חמישי:
קו משגב - ישובי גוש שגב
קו עמק הירדן - ישובי הכנרת עד גשר
קו רמות מנשה - יקנעם וישובי רמות מנשה
ארכיון פוסטים מאת: admin
ירקות אורגניים מהשדה עד הבית
בשדה ירוק, בין הר תבור לכנרת, אנו מגדלים ירקות אורגניים עונתיים תוך שמירה על האדמה והקשבה לטבע. אתם מוזמנים ליהנות מתוצרת שדה טרייה של ירקות עם צבע, ריח וטעם של פעם, המגיעים עד אליכם רעננים וטריים ישר מהשדה. נשמח לראותכם … לקרוא את ההמשך
קטגוריות: כללי
סגור לתגובות על ירקות אורגניים מהשדה עד הבית
חג חירות שמח
אילו עדרנו ערוגות ולא פיזרנו קומפוסט, דיינו. אילו פיזרנו קומפוסט ולא סידרנו צינורות, דיינו. אילו סידרנו צינורות ולא שתלנו שתילים וזרענו זרעים, דיינו. אילו שתלנו שתילים, זרענו זרעים ולא הבאנו מים באדמה, דיינו. אילו הבאנו מים באדמה ולא עישבנו את … לקרוא את ההמשך
חג פורים שמח ובריא!
שמחה היא מדד לבריאות. כי אמרו הרבה לפנינו שמה שאדם אוכל חשוב מאוד, אבל חשוב ביותר גם 'איך' אדם אוכל. רצוי להימנע ממזון לא בריא ומיטיב עם הגוף, ועם זאת, כל מזון שיכנס לגופנו רצוי להכניס בשמחה והודיה גדולה במחשבה … לקרוא את ההמשך
עובד חיוני
"אתם עובדים רגיל?" איך עונים על השאלה הזו?? כן, ברור שכן! מה יותר חיוני מירקות ללא ריסוס מהשדה עבור הגוף והנפש?? ובעצם, לא. ממש לא עובדים רגיל, עובדים במלוא המרץ על 200% כוחות גוף ונפש, על 200% תפוקת אריזה והובלה … לקרוא את ההמשך
אביב הגיח!
ניקיונות פסח התחילו מזמן. ערוגות חורף חוסלו, קופלו ונוקו. על החלקה נפרסה מפה חגיגית ומייטיבה של קומפוסט אורגני וכופתיות. לאחר מכן הצוות ערך את שולחן השדה צינורות צינורות. פרחי בר בין הערוגות השולחן משלימים את העיצוב יחד עם מופע הפרפרים … לקרוא את ההמשך
להתחפש
להתחפש זה לחפש את האני האחרים שבתוכך ולתת להם ביטוי במקום האני הדהוי שלבשת כל השנה. לאורך השנה אנחנו עדים לשינוי התחפושות בטבע, לשינויי הצורה, הצבע והמרקם לפי הגדרת מעצב התחפושות של עונות השנה. אין ספק שזו תמונת השנה אצלנו לירק … לקרוא את ההמשך
הכוונות הטובות
הימים מתארכים ואיתן גם הכוונות הטובות. אלו מאתנו שמסרבים בנימוס ל'חדשות' מהרדיו ומהעיתונים, מקבלים את הבשורות בשינוי צמרות העצים, במנעד ציוצי הציפורים, בצבעי השקיעה המשתנה ובפריחות השונות של כתבינו מהשטח. הסקופים המרעישים נובטים ומלבלבים כעת יותר מהר. הדיווחים זורמים, נערמים … לקרוא את ההמשך
הירוק חוזר לאופנה!
הצבעים בשדה משתנים מהר. קווי ערוגות בגווני ירוק מכסים עוד ועוד פיסה חומה. הצבאיים שדאגו לדלל את הצבעים הירוקים ממעטים את ביקוריהם ואנחנו מתחדשים במחירון עם שלל עלים ירוקים לסלט: חסה ערבית, רוקט, שמיר, פאקצ'וי, עלי מיזונה ועלי סלק. בקרוב קולורבי, … לקרוא את ההמשך
חוזרים לשתול
שיטת העבודה שלנו מחייבת אותנו לשתול ולזרוע כמעט כל שבוע על מנת לשמור על מחזורי קטיף רציפים. למעט פרקי הפוגה קלים בשיא החורף והקיץ. והשבוע אחרי 'פגרת שתילות הקיץ' אנחנו שבים לרכון על הברכיים ולשתול את הדור הבא. ראשונים ישתלו … לקרוא את ההמשך