אדום עולה

איכות אחרת יש לשעות המוקדמות בשדה כעת, כזו שלא יכולה לעבור בתמונות. הדלוריות מתערסלות בערוגה, הפרפרים מותחים כנפיים והשמש עולה ומנצחת על ההפקה בגוונים אדומים. ערוגות השרי מניבות פרי נפלא ואנחנו עסוקים במלאכת הליקוט והמיון. השנה אנחנו מגדלים שני זנים שונים: האחד עגול ובהיר, והשני מזן תמר אדום. שניהם ערבים לחך ומקשטים את הסלט. האבטיח השנה יצא נפלא, וזה נכתב למרות שאין החקלאי מעיד על תוצרתו, גם לא בשבועת 'על הסכין', אולם, כל אבטיח שנפתח מגלה לנו פרי עשיר בטעם מתוק באופן מרוכז ובעל קליפה דקה יחסית. ובהעדר ירוקים בשל העונה החמה זה זמן של האדום לעלות אל במת המטבח – שרי ואבטיח ופלפל צבעוני. אולה!

הפוסט הזה פורסם בקטגוריה כללי. קישור קבוע.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *